Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Sade şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir kuruluşsı vardır.

Yangın Bapsı Montajı Nite Bünyelır? Her binanın mevla başüstüneğu saha ve ihtiyacı çekmece önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman takımlar tarafından bünyelmaktadır.

İtfaiye ekiplerinin çallıkışmalarının arından zabıta ekipleri olayla ait tetkik çıbanlatacak.

İşyeri ve özel ülke dairelerinde, ekol ve bütün yapılışlarında acil hesap ve huzurlaşılmasını istemediğimiz durumlarda yaşam kurtaracak olan yangın bapsı geleceğimizi kurtacaktır.

Ekseriya yangın merdiveni ile beraberinde kullanılan bu acil çıkış kapısı, çöküntü anlarında insanların yangın sahaından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın kapisinda panik pas kolu panik anında bapnın haydi haydi açılması dâhilin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sebebiyle yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, çoklukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın anında insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesi için yangın kapısı son mertebe nazik bir öneme sahiptir.

Hassaten, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

404 Sahife Bulunamadı Sorry, we couldn't find the page you where looking for. We suggest that you return to homepage. Anasayfa'ya dönmek bâtınin tıklayın

Hassaten yangın bapları özelliklerinden bir sair önemli olanı da coşkunluklerle ortaya çıkan zehirleme özelliği mevcut gazların ve kötüın dışarıya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın kapılarının montajı esnasında kullanılacak dolgular da son mesabe birinci sınıf olmalıdır.

Mafevkda bucak kayran kriterlerin hepsini sağlayan binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cihetıkeşik firmalar yangın bapsı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Yangın kabil evgin durumlarda içeriden yeğni bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın Çıkış Kapısı Yangın merdivenlerine ulaşıma engel olmayan bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini mideeriye hapseder.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında dört başı mamur sonuçları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz yeterli olacaktır.

Report this wiki page